Yhteistyökumppanit

OmaChef - arkeen ja juhlaan

Kun haluat oman henkilökohtaisen keittiömestarin valmistamaan ravintolatasoista ruokaa juuri Sinua ja seuruettasi varten, on OmaChef oikea valinta. Tilaa itsellesi yksityiskokki täyden palvelun periaatteella. Oli kyse rauhallisesta illanvietosta pienellä seurueella tai railakkaista kesäjuhlista ystävien kesken, kauniit suussa sulavat annokset valmistuvat yli 10 vuoden kokemuksella.  Yksityiskokki suunnittelee juuri Sinulle sopivan kokonaisuuden, joka tuo arkeen ja juhlaan palan luksusta!

GoKymi

GoKymin sivujen kautta pääset tutustumaan alueen erilaisiin aktiviteetteihin sekä ravintoloihin ja nähtävyyksiin. Tutustu lisää alla olevasta linkistä.

Taksiparoni

Tyylikäs ja edullinen taksikeskus Kotkan seudulla. Taksiparoni on valjastanut käyttöösi ’vanhan kunnon taksipalvelun’ ja parhaimman saatavilla olevan teknologian. Sinut noutaa aina siististi pukeutunut ammattikuljettaja uudella, tyylikkäällä henkilöautolla tai tilataksilla. Kyydin voit tilata Taksiparonin mobiilisovelluksella, soittamalla tai tekemällä ennakkotilauksen alla olevasta linkistä.

Sijainti

Vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

  • Kaukolanraitti 48, 48410 Kotka, Suomi
  • +358505902378
  • info@koskenayras.fi
Scroll to top