Häät ja juhlat

Unohtumattomat juhlat Villa Koskenäyräällä!

Villa Koskenäyräältä voit vuokrata rauhallisen ja edustavan juhlatilan, josta avautuu huikea näköala Kymijoen Kokonkoskelle. Huvila sijaitsee Kotkassa moottoritien läheisyydessä, joten myös pääkaupunkiseudulta on meille lyhyt matka. Villan pihasta löytyy reilusti pysäköintitilaa omalla autolla saapuville.

Juhlapaikkamme ihanteellinen ryhmäkoko on 10-80 henkilöä ja kesällä piha tuo lisätilaa suuremmille juhlille. Villa soveltuu kaikenlaisten juhlien järjestämiseen aina perhejuhlista häihin. Voitte itse varata tilat haluamillanne lisäpalveluilla tai vaihtoehtoisesti valita viikonlopun juhlapaketin.

Olipa kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, rapujuhlat, pikkujoulut, yritystilaisuus tai mikä tahansa muu juhlinnan aihe, yhteistyökumppanimme räätälöi tarpeen mukaan tilaisuuteenne sopivan ja toiveidenne mukaisen tarjoilukokonaisuuden. Voitte myös itse järjestää ruokailun haluamastanne paikasta. Omien juomien tuominen juhlatilaan on mahdollista.

Halutessanne voitte juhlinnan lomassa myös virkistäytyä viihtyisissä saunatiloissamme, jotka löytyvät joen rannasta. Rantasaunan voi valita varaushetkellä lisäpalveluna.

Majoitustilat ovat myös varattavissa erikseen juhlatilojen lisäksi.

Häihin suosittelemme viikonlopun juhlapakettia, joka on varattavissa tämän sivun alalaidasta.

Valittavat lisäpalvelut:

Viikonlopun juhlapaketti

Villa Koskenäyrään viikonlopun juhlapaketti sisältää tilojen osalta kaiken mitä voitte tärkeältä juhlapäivältä odottaa. Joustavat aikataulut koko viikonlopulle, loppusiivous, majoitus, rantasauna paljuineen sekä juhla-astiasto pöytäliinoineen ja paljon muuta. Koko viikonlopun täydellinen hääpaketti hintaan 2495,00€ sis. alv.

Sisältö

Varaa koko viikonlopun juhlapaketti tästä!

Scroll to top