Majoitus ja kalastus Kotkassa

Muutakin kuin juhlia

Oli mielessä loma, kalastus tai vaikka joulun vietto perheen kanssa, Villa Koskenäyräs soveltuu kaikkeen!

Kalastus Kymijoella

Kireitä siimoja!

Kymijoelle tullaan nykyisin kalastamaan keisarin jalanjäljissä kauempaakin. Enää ei tarvitse kuitenkaan käyttää matkantekoon yhtä paljon aikaa kuin keisari. Uuden moottoritien ansiosta Kymijoen kala-apajat ovat uskomattoman lähellä. Apajat löytyy Kotkasta, vain reilu tunti pääkaupunkiseudulta itään.

Yksi upeimmista Kymijoen kalastuspaikoista on Kokonkoski, jossa on kuvattu myös yksi Valio Koskenlaskija -mainoksista. Kokonkosken lohet ovat aikoinaan olleet herkkua myös Pietarin hoville. Tästä muistona ovat vanhojen lohipatojen jäänteet kosken rannoilla.

Kotkassa Kokonkosken rannalla on upea Villa Koskenäyräs, joka tarjoaa hulppeat puitteet, majoituksen ja tukikohdan jopa 10 hengen porukoille. Mökkivuokraus käy kauttamme helposti ja turvallisesti. Virveliä ja perhoa voi heitellä kätevästi omalla rannalla tai siirtyä vastarannalle Siikakoskelle. Kireitä siimoja, sauna, palju, hyvää ruokaa ja seuraa… Mitä muuta voi täydelliseltä kalareissulta toivoa? Kalastukseen saa myös tarvittaessa opastusta ja välineitä vuokralle paikallisilta toimijoilta.

Villa Koskenäyräs sopii myös mökkikäyttöön.

Loma Kymijoen rannalla

Ylellistä majoitusta Kotkassa

Vuokrattava hirsilinna on tiloiltaan avara ja ikkunoista avautuu luonnonkaunis jokimaisema. Oleskelutilasta pääsee suoraan suurelle takaterassille, jossa on ihana nauttia vaikka aamukahvia kosken pauhaessa taustalla.  Jokainen Villan makuuhuone on sisustettu persoonallisesti eri värein. Näkymät huoneista vaihtelevat kauniista jokimaisemista aina avaraan idylliseen pihapiiriin.

Yli hehtaarin kokoinen yksityinen piha tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin, pihapeleihin ja puutarhajuhliin. Perheen pienimmille löytyy myös leikkimökki. Rantasaunalla viihtyy helposti aamusta iltaan. Makkarat paistuvat grillikatoksessa ja sateen yllättäessä huvimaja tarjoaa suojaa kosteudelta. Kylpytynnyrit ovat vuokrattavissa erikseen.

Huvilan hyvin varusteltu keittiö tarjoaa mahdollisuuksia ruoanlaitosta leipomiseen. Nopea ammattitiskikone (kahden ja kolmen minuutin ohjelmilla) hoitaa tiskit vaivatta. Useat jääkaapit huolehtivat suuremmankin porukan ruokien ja juomien optimaalisista lämpötiloista.

Olohuoneesta löytyy useita sohvia ja nojatuoleja seurustelua varten. Kristallikruunujen koristama ruokasali on tunnelmallinen vuoden jokaisena päivänä. Villasta löytyy useita kylpyhuoneita, joten suihkuvuoroja ei tarvitse odotella. Päärakennuksen sähkösaunassa on mukava nauttia lämmöstä, jos matka ulkosaunaan tuntuu liian pitkältä.

Varaa tästä

Käy katsomassa video Villa Koskenäyräästä Dave Cadin seurassa!